Vecka 19
Veckans meny – Dagens lunch på Gästisbacken i Alfta
Buffé serveras mellan 11.00 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, bröd & kaffe 140 kr
Buffé barn 4-13 år 75kr
Take Away 95kr
MÅNDAG
- Krämig kycklinggryta m. bacon, smålök, timjan, bakad lök, ris & picklad rotselleri
- Gochujangglaserad blomkål & broccoli m. misomajjo, sesamfrön & picklad ingefära
TISDAG
- Ugnsbakad fisk m. krämig citronsås, spenat, dill,
morot & potatisstomp & picklad fänkål
- Gochujangglaserad blomkål & broccoli m. misomajjo, sesamfrön & picklad ingefära
ONSDAG
- Grekisk souvlaki m. klyftpotatis, tzatziki, grillad citron, oliver & picklad lök
- Gochujangglaserad blomkål & broccoli m. misomajjo, sesamfrön & picklad ingefära
TORSDAG
- Helstekt kotlettrad m. potatisgratäng, pepparsky, bakad lök & picklad rotselleri
- Linsfritters m. salladslök, lime, mynta, picklad lök & tzatziki
FREDAG
- Kyckling chasseur m. sidfläsk, champinjoner, rött vin, morot,
timjan, smålök & potatispuré
- Linsfritters m. salladslök, lime, mynta, picklad lök & tzatziki